,

Amanida de llenties amb pernil d’ànec i foie

Amanida de llenties amb pernil d'ànec i foie, proposada per Isabel Ortega.

Amanida de llenties amb pernil d’ànec i foie, proposada per Isabel Ortega.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli)

Llenties cuites
– 2 Fulles de llorer
Pernil d’ànec
Foie
– 2 Pastanagues
– 2 Alls
Mostassa
Oli d’oliva
Vinagre de Mòdena
– 1 Ceba tendra

Elaboració

Bullim les llenties amb sal i dues fulles de llorer.

A part, es fa una vinagreta aixafant un parell d’alls, posant-hi 2 cullerades petites de mostassa, oli d’oliva i vinagre de Mòdena. Es talla una ceba tendra i s’afegeix la vinagreta i, tot seguit, s’hi posen les llenties, que les haurem escorregut abans. S’hi afegeixen un parell de pastanagues bullides tallades a rodelles. S’hi afegeixen trossets de pernil d’ànec i es barregen tots els ingredients.

Just al moment de servir, en una paella es  fa foie fresc a la planxa i se’n posa un trosset a cada plat.

Aquesta amanida ens la va fer arribar Isabel Ortega. Gràcies per la teva col·laboració Isabel. Si hi voleu fer aportacions o comentaris, ho podeu fer a continuació.