Amanida d’endívies i pollastre

Amanida d'endívies i pollastre, proposada per Marc Sabrià.

Amanida d’endívies i pollastre, proposada per Marc Sabrià.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli)

– Endívies
– 3 tomàquets
– 1,5 pits de pollastre
Mozzarella 
Tonyina
– Pipes
– Nous
Anxoves
Oli
Sal
Vinagre de Mòdena
– 3 fulles d’alfàbrega

 

Elaboració

Tallem tots els ingredients a talls petits i els guardem per separat. Preparem la salsa per amanir amb oli i alfàbrega i ho passem pel Túrmix tot afegint-hi vinagre de Mòdena. Fem una primera capa d’endívies, tomata, trossos dels pits de pollastre, la mozzarela , la tonyina, les pipes, les nous, les anxoves. Ho amanim tot amb la salsa que hem preparat i amb un polsim de sal. Podem anar fent capes i anar amanint fins que se’ns acabin els ingredients que hem preparat.