,

Amanida de mongetes tendres i foie

Amanida de mongetes tendres i foie, enviada per la Dolors González.

Amanida de mongetes tendres i foie, enviada per la Dolors González.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli)

– 1 kg de mongetes tendres
Foie al gust
– 1 cullerada de melmelada de maduixa
– 1 cullerada de mostassa de 4 grans
Sal
Oli
Vinagre de Mòdena
– Sucre

 

Elaboració

Bullim les mongetes tendres tallades a trossets fins que estiguin ‘al dente’. Un cop la mongeta estigui, la deixem refredar i la reservem a la nevera. Prèviament haurem posat el foie al congelador per donar-li consistència i poder-lo ratllar.

Fem una vinagreta amb la melmelada, la mostassa, l’oli, el vinagre, la sal, el sucre i la reservem a la nevera.

A l’hora de servir l’amanida, posem les mongetes en una plata i hi ratllem el foie per sobre. Hi afegim la vinagreta que hem preparat, al nostre gust.

Aquesta amanida ens l’ha proposat la Dolors González. Moltes gràcies, Dolors per participar! I felicitats, ja que la Dolors va ser una de les tres finalistes del concurs Busquem l’Amanida de l’Estiu! I també va ser la guanyadora del val de 50€ de Carnisseria Seli entre tots els que vau participar al concurs d’amanides.