Aquest dijous, 15 d’agost, obrim de 9 a 1

Aquest dijous, dia 15 d’agost, obrirem de 9 a 1 per estar al vostre servei. Properament també informarem dels horaris d’obertura durant els dies de la Festa Major 2013.

Precisament, pensant en els àpats de la Festa Major, a Carnisseria Seli us podem donar un cop de mà. Si teniu gent a dinar us podem proposar uns quants plats. Si voleu preparar-ho vosaltres mateixos tenim carn de primera qualitat i productes ‘gourmet’ per donar un toc festiu a la taula. Penseu a encarregar-nos-ho amb temps si voleu carns com la de cabrit, per exemple, trucant al 972 75 85 75 o bé per correu electrònic a toni@carnisseriaseli.cat

Si, en canvi, voleu gaudir de tots els actes de la festa, us oferim tot un seguit de plats que cuinem nosaltres mateixos. Passeu per la botiga i us donarem unes quantes idees per aquestes dates tan assenyalades.