,

Amanida de ruca, pera i parmesà

Amanida de ruca, pera i parmesà

Amanida de ruca, pera i parmesà enviada per Rosa Sabata

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Carnisseria Seli)

– Una bossa de ruca
– 2 peres
– Encenalls de  parmesà
Oli
Sal gruixuda
Vinagre de Mòdena

Elaboració

Posem la ruca en un plat gran que quedi ben escampada. L’amanim amb l’oli, la sal gruixuda i una mica de vinagre de Mòdena.

Agafem les peres, les pelem i les tallem ben fines i les disposem a sobre de la ruca.

Per últim, agafem els encenalls de parmesà  i l’escampem generosament per damunt de tot plegat. Hi afegim un rajolí d’oli i vinagre i un pols de sal.

Aquesta amanida ens l’ha proposat la Rosa Sabata. Moltes gràcies, Anna M. per participar!