Amanida verda amb encenalls de pernil salat i vinagreta d’ànet

Amanida de favetes amb encenalls de pernil salat i vinagreta d'ànet, enviada per Anna Maria Sais.

Amanida de favetes amb encenalls de pernil salat i vinagreta d’ànet, enviada per Anna M. Sais.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Carnisseria Seli)

Favetes ‘baby’
– Enciam
Encenalls de pernil salat
– Menta

Per fer la vinagreta
– 100 gr. d’oli d’oliva
– 2 cullerades de mostassa de Dijon
– 2 cullerades de vinagre
– 2 cullerades de sucre morè
– 1 ramet d’ànet

Elaboració

Es couen les faves amb la menta i mentrestant en va netejant l’enciam. Es prepara la vinagreta. Posem en una plata l’enciam, les favetes, el pernil i ho barregem tot ben barrejat. Tot seguit incorporem la vinagreta i unes fulletes de menta ben triturades.

Aquesta amanida ens l’ha proposat l’ Anna M. Mercader Sais. Moltes gràcies, Anna M. per participar!