,

Amanida de mongetes tendres amb colors

Amanida de mongetes amb colors ens l'ha fet arribar en Lluís Bruguera.

Amanida de mongetes amb colors ens l’ha fet arribar en Lluís Bruguera.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Carnisseria Seli)

– Mongetes tendres
Olives negres
– Tomata
Formatge fresc o mozzarel·la
– Alvocat
Ou dur
– Alfàbrega
Oli
Sal

 

Elaboració

Fem bullir les mongetes tendres procurant que no perdin la textura, que quedin una mica grenyals. Les retirem del foc i les fem refredar amb aigua amb gel i les reservem. Bullim els ous, ben bullits. Els refredem i els reservem.

En una safata, cobrim el fons amb la mongeta tendra tallada petita, a talls d’uns 3 cm. aproximadament. Tallem la tomata a daus i la hi posem per sobre. Posem un polsim de sal per sobre de la tomata. Si ens agrada la sal una mica gruixuda també n’hi podem posar.

Tallem l’alvocat com la tomata, a talls petitons. Repetim la mateixa operació amb el formatge fresc o la mozzarel·la (en funció dels gustos de cadascú). I repetim el mateix amb l’ou dur, però tallat al nostre gust.

Tallem les olives negres per meitats i les hi tirem per sobre. Hi posem les fulles d’alfàbrega. Amanim generosament amb oli d’oliva.

Aquesta amanida ens l’ha proposat en Lluís Bruguera. Moltes gràcies, Lluís per participar!