Carnisseria Seli amb la Cat Cursa de la Lliga Trail Montgrí

Les botifarres dolces, al costat de la fruita i el codonyat, en un punt d'avituallament de la Cat Cursa.

Les botifarres dolces, al costat de la fruita i el codonyat, en un punt d’avituallament de la Cat Cursa.

Aquest cap de setmana també hem sigut presents a la Cat Cursa que es feia a Torroella de Montgrí. La nostra col·laboració han estat unes botifarretes dolces per ajudar a recuperar energia als corredors, que han seguit un recorregut de 21 km amb un desnivell positiu acumulat de 840 metres dels quals el 80% corriols ,  15% camins, 5% carrer.

Volem felicitar els guanyadors, en Diego Cardozo (1:36:18) i la Claudia Baudry (1:58:45) però també als 140 participants que van fer que la cursa fos un èxit. Ja us anunciem ara que també serem a la Tramuntrail de l’Escala, el proper 27 d’octubre, la tercera -i última- prova de la Lliga Trail Montgrí.