Vedella amb ‘Q’ de qualitat

VedellaNo us estranyi haver vist un certificat de garantia posat al costat de la carn de vedella que tenim a Carnisseria Seli. És Vedella de l’Empordà i és vedella amb marca ‘Q’ de qualitat. Són animals de menys de 12 mesos criats amb alimentació vegetal complementada amb vitamines i minerals almenys durant 6 mesos i que està subjecta a un pla de control que va des de l’explotació fins al punt de venda.

Veureu també que hi ha la procedència de la carn, que pot ser d’una granja de Siurana (Alt Empordà) o de Cabanes o de qualsevol explotació propera a nosaltres i que està actuant seguint els paràmetres de la marca ‘Q’ i sota la seva denominació. Sota la marca ‘Q’, que és propietat del Departament d’Agricultura hi ha les carns que compleixen un determinat reglament que en certifica la qualitat.