Pollastre farcit, amb escamarlans o al forn

Pollastre al forn.

Pollastre al forn.

D’entre els plats que preparem per aquests dies, hi ha els que fem a base de pollastre. Ja coneixeu de sobres el nostre rostit de pollastre, que inclou també altres tipus de carns. Però també us podem oferir el pollastre farcit, fet al forn, cuinat a la temperatura justa i que aporta i conserva tots els gustos del pollastre de qualitat i del farcit que l’acompanya.

D’aquest rostit que us parlàvem en surt la carn per fer els nostres canelons. Encara en tenim si és el que us convé per aquests dies.  Entre el que us podem preparar també hi tenim les patates farcides de rostit fetes al forn, una delícia que si encara no heu tastat no hauríeu de desaprofitar l’ocasió.

Finalment, si us cal un bon brou per fer una bona escudella, recordeu-vos que des de fa ben poc us oferim el nostre brou i el nostre fumet de peix. Els trobareu a la secció de refrigerats.

Patates farcides de carn rostida gratinades al forn amb all i oli.

Patates farcides de carn rostida gratinades al forn amb all i oli.

No deixem d’insistir que tots els encàrrec que hi hagi pels àpats de Nadal entrareu en un sorteig d’un ‘milfulles’ de foie i codonyat.

Els nostres horaris per aquests dies:

Demà, dimarts, 24 de desembre, obert de 9 a 2 i de 2/4 de 4 a 7.
El dia de Nadal, dimecres i, el de sant Esteve, dijous, tanquem.
Dilluns, 31 de desembre, serà obert de 9 a 2 i de 2/4 de 4 a 7.
Dimecres, 1 de gener de 2014, tindrem tancat tot el dia.
Diumenge, 5 de gener, obrirem de 9 a 2/4 de 2.
Dilluns, 6 de gener, tindrem tancat tot el dia.