Elaborem nosaltres per cuidar-vos millor

_JC_2827-2Una vegada ja hem començat altra vegada a fer bondat amb el menjar, també es veritat que podem alternar una mica de tot. És allò que hem sentit tant que una dieta saludable pot tenir pràcticament de tot sempre que tinguem una certa mesura.

Per això també us recomanem que penseu amb altres embotits que ara a l’hivern són molt adients. Les botifarres blanques, negres, de cap, de fetge, d’ou, el fuet, la llangonissa… Cada vegada més, seguint les vostres demandes hem anat rebaixant continguts en sal i també cada vegada més anem trobant alternatives als additius i conservants.

És un dels avantatges de l’elaboració pròpia, que podem reaccionar ràpidament a les demandes que ens feu, de producte amb menys sal, amb menys pebre en alguns casos, amb menys additius, amb conservants naturals, entre molts altres avantatges. També hi ha el fet que cuidem la matèria primera, d’on ve, com s’ha criat. Per això busquem granges properes, carn de qualitat i de km. 0.