, , , ,

Ja tornem a tenir croquetes de botifarra dolça!

Bdolces-fresques_pwTornem a tenir croquetes de botifarra dolça! Les nostres boles dolces són una de les nostres especialitats i són croquetes en forma de bola amb la particularitat que us les podeu menjar com a aperitiu dolç, com a segon plat –dolç, és clar- o com unes postres. Són fetes a base de botifarra dolça de manera que els que ja mengeu aquest embotit tant de la nostra terra ja sabeu de què us estem parlant. Si no hi teniu costum, us recomanem que les tasteu: no deixen indiferent a ningú!

Amb les boles dolces, tenim la variant de boles dolces amb xocolata, de la mateixa manera que tenim la botifarra dolça amb xocolata, que es menja seca. Igualment, teniu l’opció, si us agrada més, de tastar la botifarra dolça amb panses i pinyons.

2 replies
    • Toni
      Toni says:

      Ens agrada molt saber què penseu dels nostres productes ja que amb les vostres opinions, tant les favorables com les que no ho són, ens ajuden a millorar allò que anem fent. Moltes gràcies pel comentari Neus, fins aviat!

Comments are closed.