, , ,

Heu tastat la llangonissa o el fuet de gall dindi?

Fuet-tallat-de-gall-dindiUs presentem dos nous productes que us hem preparat en el nostre obrador: el fuet i la llangonissa de gall dindi. Els hem fet, com sempre, de forma artesana, i amb la idea d’oferir-vos un embotit fet amb una carn que es caracteritza per tenir poc greix, un baix nivell de colesterol i ser molt nutritiva i saborosa.

A més, la carn de gall dindi és font de proteïnes, vitamines del grup del complex B com la B1, B3, B5, B6, biotina, B12 i l’àcid fòlic i de minerals com el fòsfor, el potassi, el magnesi, el ferro i el zinc.

Amb aquest fuet de gall dindi i amb la llangonissa des de Carnisseria Seli el que volem és que trobeu més productes que s’adiguin amb els vostres gustos o amb les vostres necessitats dietètiques.

Llangonissa-de-gall-dindi
Fuet-i-llangonissa-de-gall-