, , , ,

Botifarra amb més pebre i menjars preparats

Botifarra-de-sal-i-pebreMoltes vegades, a Carnisseria Seli hem atès peticions d’alguns de vosaltres que ens demaneu botifarra de sal i pebre amb menys quantitat de pebre, o de sal o de totes dues coses i hem anat adaptant-nos. Ara ens trobem que hi ha clients que ens demanen botifarres de sal i pebre amb més pebre, o sigui que n’hem fet. Si voleu botifarres de sal i pebre amb més pebre només heu de fer que dir-nos-ho.

Aquest divendres hem estat preparant canelons de rostit per si us venen de gust aquest cap de setmana. Els trobareu a la nostra secció de menjar preparat. Si veniu a la botiga aquest cap de setmana veureu que, precisament,  hem canviat algunes coses de lloc.

Us hem posat el nostre assortit de menjar preparat en un punt més visible del nostre taulell. Pels que no coneixeu la nostra oferta, us tenim preparats els clàssics llegums cuits (llenties, fesols, cigrons) verdura, diferents tipus de pasta i altres plats típics de la cuina catalana que poden ser galtes de porc, cuixes d’ànec confitades, rodó de vedella, ‘roast-beef’, bacallà amb tomata, patates farcides al forn, entre d’altres propostes. Veniu a fer-hi un cop d’ull.

Per acabar, dir-vos que aquest any han tingut molt d’èxit els greixons de la mucada, molt més tendres i molt més gustosos que els habituals. Encara en podreu trobar durant uns dies més.

Canalons_pw
Menjars-preparats-pw
Greixons-de-la-mucada