, , , ,

Aperitius amb roast-beef i mini hamburguesa

Rotllets-de-roastbeef-i-codSi voleu algunes idees per un bon aperitiu, a Carnisseria Seli en preparem de moltes menes. Per exemple: talleu talls molt fins de ‘roast-beef’ i els unteu amb mostassa antiga. S’enrotllen i ja teniu uns rotllets de ‘roast-beef’ i mostassa molt gustosos i amb aquell contrast que li dóna la mostassa antiga a la carn tendra.

També és molt senzill de preparar una combinació que funciona molt bé: quadradets de codonyat enfilats a sobre de quadradets de formatge curat.

Finalment, un aperitiu una mica més elaborat però que funciona molt bé: les mini hamburgueses. Podeu agafar panets de mida petita i els suqueu amb tomata, un polsim de sal i oli d’oliva. Coeu les mini hamburgueses segons el vostre gust. N’ hi podeu posar de variades, amb ceba, amb foie, segons el que us agradi. També hi podeu posar una mica de formatge ben fi que es fongui a sobre amb l’escalfor i, ja ho teniu!

Rotllets-de-roastbeef

Detall-hamburguesa-amb-form
Panets-minihamburguesa