, , , ,

Quin és el vostre entrepà?

Pernil-dolçQuin és el vostre entrepà? Quin entrepà feu als vostres fills o als vostres néts per esmorzar o per berenar a col·legi o quan feu sortides? Quin entrepà vau portar a la Via Catalana? Feu-nos arribar les fotos dels vostres entrepans o de què feu els vostres entrepans. El que obtingui més ‘likes’ l’obsequiarem amb un lot d’embotits. Teniu temps fins el 30 de setembre.

Nosaltres us recomanem que feu entrepans variats, amb embotits casolans preferentment, amb formatge, fins i tot és bo de tant en tant, fer un entrepà de pa amb tomata i xocolata. Nosaltres us podem donar idees i varietat: pernil dolç artesà, fet nostre, d’altíssima qualitat i molt recomanable. Tot sol o barrejat amb formatge, fan un entrepà boníssim si el feu sucat amb tomata i amb un bon raig d’oli d’oliva.

També hi podeu podar pernil salat o gall dindi, que a la mainada també els agrada pel fet que els és molt senzill de menjar. També són molt nutritius i energètics els entrepans fets amb botifarres negres, blanques, catalana o de perol, si pensem en embotits cuits. Però podem fer servir embotits curats també com el fuet o la llangonissa.