, , , , ,

Tastets per al Shopping Night

Tastets del Shopping night

Fets per la Carnisseria Seli per a un vespre-nit molt especial!

A la terrassa de Can Quintana, Carnisseria Seli us convida a degustar unes propostes molt temptadores; mini hamburguesa amb salsa de mostassa, roast beef amb formatge brie i ceba confitada… tot un plaer per al paladar. No t’ho pots perdre!

Roast beef amb confitura de ceba i Brie
Tartaleta de confitura de poma amb botifarra dolça cuita
Piràmide de foie amb codony per compartir
Barqueta de confitura de pebrot amb brandada de bacallà i flor de sal negra
Mini hamburgueses amb salsa de mostassa
Assortit de formatges
(Voler volar blau de Terradellas, Mas Alba, Nuri d’Ullastret, Balda de la vall del Llèmena i Perelada de Mas Marcè, de Siurana)

Piramide-foieAquest any hi haurà més oferta gastronòmica i una zona de bar i tastets també a dalt, a la terrassa de Can Quintana, amb taules i cadires. És previst que hi hagi un DJ  que acompanyarà durant tota la vetllada marcant el ritme de les diverses activitats.

Reserveu-vos el vespre-nit del dissabte 18 de juliol al pati de can Quintana, de les 7 del vespre fins a la mitjanit. Tot engalanat amb pompons, guirnaldes i llumets donant un to d’alegria i color a les parades dels comerços associats participants.

 

buti
Tartaletes
Minihamburgueses