, , , , ,

Encàrrecs de Festa Major

Canalons_pwA Carnisseria Seli et volem fer més fàcils els àpats de Festa Major, per això ja hem començat a treballar per tenir a punt uns gustosos canelons, un bon rostit de Festa Major, confit d’ànec, foie de la casa -per encàrrec-, conill, tot fet a poc a poc, anar fent xup-xup, com ha de ser. També tens tot l’assortit de plats cuinats per emportar, especialment els que aquests dies se solen fer més, com les galtes de porc cuites a baixa temperatura o el pollastre amb escamarlans.

Tenim acompanyaments o altres plats cuinats a baixa temperatura i envasats al buit als que només els cal el teu toc final. Estem pensant en les samfaines, les patates, el pollastre farcit o les espatlles de xai cuites a baixa temperatura. Si vols fer un entrant fresc i lleuger et podem suggerir un gaspatxo o una vichyssoise. Si vols cuinar tu, també et podem ajudar amb un bon brou concentrat o amb un fumet, tot fet a casa nostra.

Rostit-detall-Carnisseria-S

Igualment, si opteu per altres propostes, tenim els plats cuinats a baixa temperatura, molt gustosos i amb textures molt meloses.  I si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a consultar-nos-ho a la botiga, que amb molt de gust us aconsellarem.

Per encàrrecs truqueu-nos al 972 75 85 75 o directament a la botiga. Recordeu que dimarts, sant Genís, tindrem tancat tot el dia i que l’endemà obrirem només al matí.