Col·laborem amb l’Oncotrail El Petit Montgrí

Dolça-OncotrailPetitMontgríDes de Carnisseria Seli col·laborem amb l’Oncotrail El Petit Montgrí, una cursa solidària de 100 Km. que es durà a terme aquest cap de setmana per l’Empordà, promoguda per un grup de pares, mares i educadores de l’escola bressol El Petit Montgrí. El nostre granet de sorra consisteix en energia pura i dura per als participants. Es tracta d’unes botifarres dolces en format de secallona que hem preparat envasades al buit.

La cursa l’organitza la Fundació Oncolliga Girona juntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, se celebrarà els dies 3 i 4 d’octubre, amb sortida i arribada a Palafrugell. La inscripció a la cursa suposa una donació de 1.000 euros a la Fundació Oncolliga Girona de cada equip que hi participi: aquest quantitat es destinarà a la millora de la qualitat de vida de les persones malaltes de càncer i a la investigació de la malaltia.

OncotrailPetit-Montgrí-CarnDes de l’escola bressol El Petit Montgrí hi participaran un total de 3 equips integrats per 8 corredors i 2 persones de suport que conduiran el vehicle d’assistència. Per poder sufragar el cost de cada inscripció, des d’Oncotrail Petit Montgrí ha dut a terme diferents activitats per recollir fons. Així mateix, el grup també ha obert la possibilitat a tothom que hi estigui interessat d’apadrinar part del recorregut dels participants fent una aportació de 10 euros per cada quilòmetre.

 

 

Face-OncoPetit-Carnisseria-