, , , , ,

Pel sopar de la revetlla de Sant Joan

BarbacoaMedesIdees pel sopar de la revetlla de Sant Joan: et podem ajudar per que tinguis un àpat que s’adigui amb la festa de la nit més curta de l’any. La barbacoa variada, les croquetes, els pinxos, sempre és un bon recurs, però també pots optar per Marinats-i-enfilallsplats ja cuinats, com el rostit, o que es mengen en fred com el roast-beef o l’empanada. I que no faltin les safates d’embotits o de formatges.

hamburguesaA la Barbacoa, hi podeu posar, des de filets de bou o de vedella, fins a costelles de xai, botifarra de sal i pebre, xuies, xoricets, pinxos variats. També compteu amb les hamburgueses, amb totes les nostres varietats: des de les de vedella amb sal i pebre i una mica de julivert, amb ceba i formatge, amb carbassó, amb sobrassada….

De pinxos també coneixeu la nostra varietat, de pollastre, de conill, de vedella….

El nostre assortit de croquetes també us pot ajudar a fer una taula més variada. En tenim de formatge, de pernil, de rostit, d’escalivada, de perol, d’espinacs, de peix, demaneu per les varietats que tenim. També tenim boles dolces per postres, si ho voleu!

Rotllets-de-roastbeefSi feu uns entrants freds, us podem ajudar amb les safates de formatges, amb diferents varietats de formatges catalans, o amb denominacions d’altres regions productores amb peces de gran qualitat, amb gustos excepcionals i divertits. També us podem preparar safates d’embotits.

Si us calen plats cuinats, en tenim una gran varietat però per aquesta diada us aconsellem el rostit de tota la vida o el roast-beef, que es pot acompanyar de diferents salses.

Per encàrrecs truqueu al 972 75 85 75

Safata-embotit-ibèric-Carni
Satafa-formatges-Carnisseri