Farcellets d’escalivada amb formatge de cabra

INGREDIENTS

1 kg d’escalivada

1/2 Kg de formatge de cabra tipus garrotxa, ratllat

2 paquets de pasta de canelons. ( 40 unitats )

3 grans d’all tallats petits

1 ½  l. de llet

100 grs.  de mantega

110 grs. de farina

 

Preparació

Posem una cassola amb aigua al foc.

Mentre l’aigua no arrenca el bull, tallem l’escalivada ben petita, la fregim amb una mica de mantega,  3 grans d’all, sal i pebre. Hi afegim 150 grs. de formatge de cabra, i ho deixem coure 1 minut, i ho  reservem.

Quan l’aigua bulli, hi posem sal i tirem les plaques dels canelons, els deixem coure entre 12 i 14 minuts mentre els anem remenant. Seguidament, els escorrem i els escampem sobre un drap.

Emplenem els canelons amb  el farcit, els lliguem i els emplatem. Guardem 100 grs. del farcit per tal de donar més gust a la beixamel.

 

Com fer la beixamel:

En  la mateixa cassola on hem fet l’escalivada posem la mantega. Quan s’hagi fos hi afegim la  farina i la rossegem. Quan estigui daurada, hi tirem la llet sense deixar de remenar fins que quedi lligada. Parem el foc i posem l’escalivada reservada i els 100 grs. de formatge ratllat i ho passem tot pel minipimer.

Tirem la beixamel per sobre dels canelons i la resta del formatge ratllat servirà per gratinar

 

Bon profit