, , , ,

Propostes per a unes bones festes i una bona entrada de 2017

Foies-portadaPa de fetge i foie fets a casa

  • Pa de fetge o pate campanya
  • Pastes fines : amb poma, amb figues i el de pebre
  • Mi cuit o entier d’ànec
  • Per encàrrec :   bombons de foie  (per persona) i piràmides de foie  ( per compartir) amb codony, amb figues, amb mango.

 Entrants i primers plats

  • Safates d’embotits fets a casa/ibèrics/formatges.
  • Canelons de rostit/d’espinacs/de confit d’ànec.
  • Roast-beef  al punt i si vols  salsa t’oferim la de mostassa
  • Panellets-SeliTartaletes amb compota de poma i foie
  • Tartaletes amb escalivada i mousse de formatge
  • Gran assortit de croquetes fetes nostres (de xai, de rostit, de perol, de formatge, de sobrassada, d’escalivada, d’espinacs, de pernil…)
  • Les boles dolçes tant per entrant com per postres

  Per els segons plats

  • Pollastres farcits, rostit , amb escamarlans…
  • Xai (d’en Jordi Muxach)
  • Espatlles o cuixes cuites a baixa temperatura (16h)
  • Espatlles o cuixes farcides (al gust).
  • Rostit
  • Gall-pota-negra-i-capoConfit d’ànec
  • Ànec amb peres
  • Rostit de festa (pollastre, costello  i botifarra)  i si voleu, conill
  • Vedella amb bolets
  • Galtes de porc rostides
  • Ànec rostit