Aspecte de la renovació de Carnisseria Seli d'en Toni Mestre Artesà.

Renovació de Carnisseria Seli d’en Toni Mestre Artesà

Aspecte de la renovació de Carnisseria Seli d'en Toni Mestre Artesà.La renovació de Carnisseria Seli d’en Toni Mestre Artesà ha estat el projecte més important d’aquest any. I amb la renovació de la botiga, hem millorat també la nostra imatge gràfica i el logotip. Posem en valor la carnisseria i la feina de Mestre Artesà amb els nostres productes i els nostres elaborats.

La nova zona del congelador i la nevera és a l’origen de la reforma. Hem instal·lat una nevera i un congelador verticals creant una zona mural de fred més a l’abast dels clients. Ara els productes són ben a la vista, són de molt fàcil accés i faciliten l’autoservei. A la vegada, els productes que abans teníem a granel ara els tenim envasats fent la compra més còmoda i pràctica.  Això ens ha permès donar mes amplitud a la botiga i deixar-la visualment més amplia.

 

Renovació de la zona de nevera i congelador

La nova zona de fred, amb nevera i congelador amb els productes més a l'abast per facilitar l'autoservei.La nova nevera i el nou congelador tenen més capacitat i permeten exposar millor els productes d’elaboració pròpia. Així hi trobareu les salses que elaborem i els preparats que permeten acabar ràpidament plats com la truita de patata o de carbassó. També hi trobareu els nostres foies i patés, les escalivades, cuinats a baixa temperatura, pasteuritzats i envasats al buit.

Igualment, hi trobareu el brou, el fumet de peix i la crema de verdures i altres preparacions que tenen per objectiu estalviar-vos temps a la cuina. El mateix passa amb l’apartat de congelats, amb el nostre assortit de croquetes, pastes fresques i canelons, entre d’altres productes.

Obrim més Carnisseria Seli al carrer

Amb la renovació obrim Carnisseria Seli més al carrer.Hem canviat els vidres dels aparadors, sense marcs, per donar una major visibilitat a la botiga des del carrer. Ens agrada que es vegi la carnisseria des del carrer més que altres productes que ara hem ordenat en unes noves lleixes de forma diferent. D’aquesta manera volem potenciar la feina d’elaboració pròpia i artesanal més que no pas altres tipus de productes.

Un racó per al pernil de qualitat i nou espai per al formatge

Carnisseria Seli té un nou racó del pernil i més espai per al formatge de qualitat.Hem dedicat un espai de la nova botiga al pernil de qualitat. El nou racó del pernil permet un accés més còmode i es més fàcil de veure com es talla el pernil davant el client. És més accessible per la gent i és més visible des del carrer. Hi hem posat dues talladores pivotants que faciliten la feina.

Hem millorat l’espai dedicat als formatges de forma que es fan més visibles. També n’hem millorat els elements que en permeten una correcta conservació per assegurar al màxim la qualitat.

Noves lleixes fetes amb ferro fusta natural, elements bàsics de la reforma.

Les noves lleixes amb materials de ferro i fusta natural completen la renovació de la nostra botiga. Hem donat més protagonisme a la fusta natural, sobretot a la zona d’emmagatzematge i també a la part frontal del nostre taulell. Lleixes noves que ens permeten ordenar millor els productes.