Carnisseria Seli ofereix el servei de Travel Tax Free als no residents de la UE que comprin articles per valor superior a 90,16 €
, , ,

Tax free per compres superiors a 90,16 € fetes per no residents

Busqueu aquest distintiu de Travel Tax Free a Carnisseria Seli i us podreu descomptar l'IVA si sou no resident a la UEIntroduim el servei Tax free per compres superiors a a 90,16 € fetes per turistes estrangers. Si és ciutadà no resident a la Unió Europea, té dret a reclamar l’IVA de tots els articles comprats aquí. Aquesta opció només és vàlida per la compra de productes però per la compra de serveis. I els productes que s’han comprat i es vol que es retorni l’IVA no es poden haver fet servir fins que sigui fora de la UE.

Carnisseria Seli expedirà  una factura on es detallin els béns adquirits i l’IVA separadament. Els articles han de ser per a ús personal, familiar o per a regal, però no es pot revendre. El comprador, no resident a la UE, ha de sortir de la UE en el termini màxim de tres mesos des de la data de compra, portant el bé adquirit amb ell.

Tax Free

En sortir del país, el no resident a la UE ha de justificar la sortida de bens amb una diligència duanera que es segella en la mateixa factura expedida pel comerç. Cal el segell de duanes per poder procedir al reemborsament dels impostos. Els formularis gratuïts han de ser estampats per la duana en sortir de l’últim país europeu que visiteu o bé a l’últim aeroport europeu on factureu. Recordeu que és possible que hàgiu de mostrar la vostra compra al punt de duanes en sortir.

El reemborsament es pot cobrar als punts de reemborsament de duanes a Espanya i l’estranger, o es pot aplicar al vostre compte de targeta de crèdit també mitjançant xec internacional a domicili o mitjançant PayPal.

Travel TaxFree aplica una tarifa d’administració legal de processament. La devolució correspon a l’import total de l’IVA menys una tarifa d’administració de processament. Els punts de reemborsament de duanes afegiran un càrrec local per reembossaments en efectiu.

El formulari de reemborsament de l’impost de viatge es pot enviar mitjançant un sobre normal, amb segell internacional, dirigit a: TRAVEL TAX FREE S.L. c / Zurbano, 45 – 1 ª – planta 28010 Madrid – Espanya.

Heu d’obtenir el vostre segell de duanes en el vostre impost gratuït d’impostos de viatge dins dels 3 mesos següents al final del mes en què es realitza la compra.

TRAVEL ADVANCE REFUND li dóna l’oportunitat de cobrar la devolució abans d’obtenir el segell de duanes. Només cal que aneu a un dels Punts de reemborsament avançatsi mostrar el vostre formulari, un document d’identitat i la vostra targeta de crèdit VISA o MASTER CARD com a garantia.

Després d’efectuar el cobrament del reemborsament fiscal amb antelació, haureu d’emplenar el formulari gratuït d’impostos a l’última oficina de duanes europea on encara podeu exhibir les mercaderies que heu comprat. i envia’l de nou a nosaltres mitjançant el sobre de prepagament que proporciona la botiga en un termini màxim de 30 dies a partir de la data de la devolució.