Cistella de productes d'elaboració pròpia que Carnisseria Seli sorteja aprofitant la promoció de la Fira de Sant Andreu.
, , , ,

Aprofita la setmana de promocions de la Fira de Sant Andreu!

Aprofita la promoció de Sant Andreu i participa al sorteig d'un lot de productes d'elaboració pròpia de Carnisseria Seli. Toni Mestre Artesà.Aprofita la setmana de promocions de la Fira de Sant Andreu! No et perdis el sorteig de la Fira de Sant Andreu que hem preparat per a tots els nostres clients. Des de Carnisseria Seli volem aprofitar la fira de Sant Andreu per sortejar un lot que majoritàriament està format per productes d’elaboració pròpia, sobretot la nostra nova gamma de productes com els preparats, les salses, els brous.

Carnisseria Seli sorteja aquesta cistella amb productes de la nova gamma d’elaboració pròpia i d’altres de qualitat entre tots els clients que feu una compra fins el 2 de desembre. També hi hem afegit altres productes d’elaboració pròpia de xarcuteria. I alguns productes de qualitat de petits productors de la nostra zona i de la nostra terra. I això no és tot! Seguiu llegint…

 

Promocions de la Fira de Sant Andreu

Per celebrar la Fira de Sant Andreu 2018, els clients de Carnisseria Seli que feu una compra superior a 20 € us obsequiarem amb un val de compra d’Ingrid Moda vàlid tant a la botiga de Torroella com a l’outlet de l’Estartit.
Igualment, les persones que compreu a Ingrid Moda aquesta setmana rebreu un val regal d’un producte de la nova gamma d’elaboració pròpia de Carnisseria Seli.

No et perdis la nostra setmana de promocions!!
Regalem moda, regalem bon gust!!

Promoció vigent fins el 2 de desembre. Vals regal vàlids fins el 20 de desembre.