Productes elaborats artesanalment de Carnisseria Seli com a premi de la porra per recaptar fons per a la Marató de TV3
, , , ,

La porra de Carnisseria Seli per la Marató de TV3, amb el Gremi

Productes elaborats artesanalment de Carnisseria Seli com a premi de la porra per recaptar fons per a la Marató de TV3A Carnisseria Seli ens afegim un any més a la Porra que organitza el Gremi de Carnissers per recaptar fons destinats a la Marató de TV3. Carnisseria Seli sorteja un lot de productes artesans d’elaboració pròpia entre els seus clients. Tenim 100 números per triar per participar, entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€. El guanyador serà qui encerti la terminació del sorteig de sorteig de la ONCE del dia 14 de desembre de 2018.

Carnisseria Seli sorteja un lot de productes artesans d’elaboració pròpia. D’una banda, embotits artesans: fuet, llangonissa, botifarra blanca i botifarra negra. I, a més, les nostres noves elaboracions envasades en pot de vidre: preparat de truita de patata, preparat de truita de carbassó, salsa bolonyesa i escalivada.

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines promou aquesta porra per contribuir a la Marató de Tv3. En aquests anys el Gremi ha aconseguit recaptar cada any diferents quantiats de diners provinents de les porres de les seves carnisseries agremiades. I enguany també és el segon any consecutiu que no només els carnissers de Girona pengem la Porra, sinó també tots els carnissers i xarcuters de tot Catalunya.

Us animem a participar-hi fins el dia 14 de desembre, inclòs. Des de Carnisseria Seli us agraïm molt la vostra contribució, que acabarà ajudant a la investigació dedicada al càncer, que és el tema de la Marató d’aquest 2018.

Per fer-ne promoció fem servir les etiquetes #porramarato #carnissers #xarcuters #maratotv3.