Foies envasats és un dels suggeriments que us fa Carnisseria Seli aquestes festesSuggeriments per aquestes festes de Nadal. Carnisseria Seli elabora productes artesans i plats cuinats per estalviar-te temps  aquestes diades tan assenyalades.

Per començar et proposem
 Pa de fetge
 Paté pasta fina: amb poma i amb pebre
 Bombo de foie
 Mi cuit amb mango, amb figues i amb gerds
 Mil fulls de foie amb ceps i formatge de maho
 Fetge d’ànec amb escabetx
 Safates d’embotits al gust: elaboració pròpia , ibèrics i formatges

Entrans i primers plats
 Canelons: de rostit, de confit d’ànec, de peix i de foie
 Roast-beef : amb salsa de mostassa i amb salsa de bolets
 Truites: de patata i ceba, de carbassó i ceba
 Assortiment de croquetes

Segons plats
 Pollastre farcit de nadal (botifarra, orellons,panses,escalivada..)
 Pollastre amb escamarlans
 Rostit de festa
 Confit d’ànec
 Galtes de porc farcides amb salsa de bolets
 Vedella amb bolets
 Espatlles o cuixes de xai a baixa temperatura
 Espatlles o cuixes de xai farcides amb la seva salsa
 Xai rostit

Novetat, una proposta molt original
Gelatina de fetge d’ànec per fondre sobre la carn

Si no trobeu el plat que voldríeu fer, proposeu-nos-el. Podeu fer els vostres suggeriments i encantats us els preparem.

Acceptem encàrrecs fins el dia 22. Truqueu-nos al 972 75 85 75.