, ,

Què t’agrada més per dijous gras? Coca de greixons, botifarra d’ou, gorgil?

Què t’agrada més per dijous gras? La coca de greixons, la botifarra d’ou, el gorgil, les diferents varietats de greixons? A Canisseria Seli t’oferim la nostra varietat de productes tradicionals i propis del Carnestoltes per celebrar aquests dies.

La fem amb ous de gallina amb carn de porc, la papada i la panxeta, amb un conservant  natural com la sal i l’embotim amb tripa de porc. Els que som mestres artesans, la fem de forma artesana, seguint la tradició. Tot i que és veritat que de botifarres d’ou n’hi ha tantes com de carnissers. Per què cada carnisser fa servir la seva pròpia fórmula.

Ara, una vegada la botifarra ja és embotida, amb la barreja de la carn trinxada i l’ou amb la sal, cal bullir-la i penjar-la amb fil de carnisser. Es tracta d’un producte tradicional que es fa i  es menja entorn de les dates de Carnaval. Es menja la botifarra d’ou, la coca de greixons, les truites de greixons i nosaltres aquest any hi hem afegit uns ‘snacks’ de gorgil.

Nosaltres aquest any hem fet algunes variacions de la botifarra d’ou. L’hem feta sobre una base de botifarra dolça, l’hem feta combinada amb carbassó l’hem combinat amb patata i all com si fos un
xoríç i hem fet la tradicional de tota la vida. La reconeixereu fàcilment primer perquè només se
sol fer per aquestes dates, per la forma de ferradura que té i pel lleuger color groc que li donen els
ous. Té un tacte tou i és melosa en boca.

Fes el teu encàrrec al 972 75 85 75