, , , ,

Propostes per a unes bones festes i una bona entrada de 2017

Pa de fetge i foie fets a casa Pa de fetge o pate campanya Pastes fines : amb poma, amb figues i el de pebre Mi cuit o entier d’ànec Per encàrrec :   bombons de foie  (per persona) i piràmides de foie  ( per compartir) amb…
, , ,

Ànec a l'empordanesa

Ingredients: Un ànec tallat en 8 talls o bé 4 cuixes d’ànec partides per la meitat – 1 ceba grossa. – Una cullerada de llard. – 200 cc de vi ranci. – Un brot de farigola. – 50 gr. d´ametlles torrades -1 litre brou –…

Pomes farcides de botifarra dolça (pomes de 'relleno')

INGREDIENTS -          12 pomes per farcir (“de relleno”) -          500 g. de botifarra dolça -            20 g. de pinyons i ametlles -              8 carquinyolis picats -         …

Fricandó

FRICANDÓ (Per a 6 persones) 1kg de llata de vedella, tallada en rodanxes d'1 cm de gruix. 3 cebes mitjanes picadetes 2 grans d'all sencers 2 grans d'all picats 2 pastanagues tallades a dauets molt petits 4 tomàquets ratllats farina Oli…

Farcellets d'escalivada amb formatge de cabra

INGREDIENTS 1 kg d’escalivada 1/2 Kg de formatge de cabra tipus garrotxa, ratllat 2 paquets de pasta de canelons. ( 40 unitats ) 3 grans d’all tallats petits 1 ½  l. de llet 100 grs.  de mantega 110 grs. de farina   Preparació…
, ,

Steak tartar

INGREDIENTS 250 grams de filet de vedella 1 rovell d’ou salsa Perrins (Salsa Worcestershire) 1 cullereta mostassa antiga conyac suc de llimona pebre blanc 10 gr. de cogombres ½  ceba 10 gr. tàperes sal   PREPARACIÓ Piquem…