Conill al vi, una altra recepta de Carnisseria Seli

Conill al vi

Des de Carnisseria Seli us proposem la recepta que hem publicat a la revista Ullada d’aquest mes de març. És una recepta molt senzilla, ràpida i molt fàcil de fer. Esperem que us animeu a provar-la. Si ho feu, dieu-nos com us ha quedat! 1…
Carnisseria Seli us porta els gustos del Carnestoltes: botifarra d'ou, greixons i coques de greixons.
, , , ,

Botifarra d'ou, greixons i coca de greixons, els gustos del Carnestoltes

Ja fa uns dies que a Carnisseria Seli hem començat a fer botifarra d'ou, greixons i coques de greixons, els gustos tradicionals del Carnestoltes i en podreu fer un tast aquest dissabte, 18 de febrer. La botifarra d'ou és tradicional del…
, ,

Carnisseria Seli a l'espai agroalimentari i gastronòmic del CCBE

Carnisseria Seli a l'Espai per a professionals agroalimentaris i gastronòmics del Consell Comarcal del Baix Empordà L'AODL Agroalimentària i restauració del Consell Comarcal del Baix Empordà ha inclòs Carnisseria Seli a l'espai per a…
, , , ,

Propostes per a unes bones festes i una bona entrada de 2017

Pa de fetge i foie fets a casa Pa de fetge o pate campanya Pastes fines : amb poma, amb figues i el de pebre Mi cuit o entier d’ànec Per encàrrec :   bombons de foie  (per persona) i piràmides de foie  ( per compartir) amb…
, , ,

Ànec a l'empordanesa

Ingredients: Un ànec tallat en 8 talls o bé 4 cuixes d’ànec partides per la meitat – 1 ceba grossa. – Una cullerada de llard. – 200 cc de vi ranci. – Un brot de farigola. – 50 gr. d´ametlles torrades -1 litre brou –…

Pomes farcides de botifarra dolça (pomes de 'relleno')

INGREDIENTS -          12 pomes per farcir (“de relleno”) -          500 g. de botifarra dolça -            20 g. de pinyons i ametlles -              8 carquinyolis picats -         …