Amanida d’endívies i pollastre

Ingredients (Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli) - Endívies - 3 tomàquets - 1,5 pits de pollastre - Mozzarella  - Tonyina - Pipes - Nous - Anxoves - Oli - Sal - Vinagre de Mòdena - 3 fulles…

Amanida de carxofes

Ingredients (Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli) - Enciam - 4 cors de carxofa - 100 gr de formatge parmesà ratllat - 100 gr de botifarra negra - Tomates Cherry Per a la vinagreta: - 3 cullerades…
,

Amanida de llenties amb pernil d’ànec i foie

Ingredients (Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli) - Llenties cuites - 2 Fulles de llorer - Pernil d’ànec - Foie - 2 Pastanagues - 2 Alls - Mostassa - Oli d’oliva - Vinagre de Mòdena - 1 Ceba…

Llit d'enciam amb rodelles de pernil dolç i formatge amb melmelada dolça de pebrots

Ingredients per a 4 persones: (Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli) - 2 talls gruixuts de pernil dolç - 150 grs. de formatge per untar - 1 enciam - 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd - 100 grs. de sucre - 100…

Obrim el Bloc d'en Toni

Obrim el blog. Veureu que hem fet alguna prova amb el primer concurs Busquem l’Amanida de l’Estiu. Aquí hi teniu un espai que també és vostre. Aquí hi volem explicar les coses que anem fent. Hi trobareu consells, receptes, informació…
,

L'Amanida Alsaciana és l'Amanida de l'Estiu de Carnisseria Seli!

Hores d'ara ja us podem dir que l'Amanida Alsaciana és la guanyadora del concurs Busquem l'Amanida de l'Estiu de Carnisseria Seli. És obra de Catherine Perelló, que amb el premi obté un val de compra de Carnisseria Seli de 100€. Aquest…