, , , , ,

Pel sopar de la revetlla de Sant Joan

Idees pel sopar de la revetlla de Sant Joan: et podem ajudar per que tinguis un àpat que s'adigui amb la festa de la nit més curta de l'any. La barbacoa variada, les croquetes, els pinxos, sempre és un bon recurs, però també pots optar…
, ,

Tastem la botifarra de revetlla

La #botifarraderevetlla és una iniciativa d'un professional carnisser que han agafat com a pròpia els 5 gremis de carnissers i xarcuters de Catalunya. Aquest dissabte la podreu tastar a Carnisseria Seli. És una botifarra que porta cxirera…

Les nostres receptes a l'Ullada

Les nostres receptes surten a l'Ullada, la nova revista de Torroella de Montgrí, l'Estartit i el Baix Ter. Nosaltres hi participem amb 'La recepta del mes'. En aquest primer número hi hem posat les receptes del Carpaccio de magret d'ànec…
, ,

Cuines o t'ho cuinem? Novetats Setmana Santa'16

Ja som a Setmana Santa, uns fan vacances i d'altres treballen però tots mengem brunyols. Uns els fan i d'altres els compren i nosaltres et volem ajudar tant si vols cuinar com si no vols cuinar. Descobreix les noves propostes, productes artesans,…
, , , , , , , , ,

Les nostres propostes per Nadal

Les propostes de Carnisseria Seli per aquestes festes, et volem fer més fàcils els apats d'aquests dies tan especials, amb productes gourmet de gran qualitat i amb plats cuinats de tota la vida amb ingredients de primera qualitat. Si us cal…
, , ,

Tastets de paté i foie per la Fira de Sant Andreu

Vols tastar els nostres patés i foies? Aquest diumenge, 29 de novembre, a les 12:00, farem un tast de patés i foies artesans de Carnisseria Seli coincidint amb la Fira de sant Andreu. Què tastaràs? Una selecció de patés de campanya, amb…