Fricandó

FRICANDÓ (Per a 6 persones) 1kg de llata de vedella, tallada en rodanxes d'1 cm de gruix. 3 cebes mitjanes picadetes 2 grans d'all sencers 2 grans d'all picats 2 pastanagues tallades a dauets molt petits 4 tomàquets ratllats farina Oli…

Farcellets d'escalivada amb formatge de cabra

INGREDIENTS 1 kg d’escalivada 1/2 Kg de formatge de cabra tipus garrotxa, ratllat 2 paquets de pasta de canelons. ( 40 unitats ) 3 grans d’all tallats petits 1 ½  l. de llet 100 grs.  de mantega 110 grs. de farina   Preparació…
, ,

Steak tartar

INGREDIENTS 250 grams de filet de vedella 1 rovell d’ou salsa Perrins (Salsa Worcestershire) 1 cullereta mostassa antiga conyac suc de llimona pebre blanc 10 gr. de cogombres ½  ceba 10 gr. tàperes sal   PREPARACIÓ Piquem…
, , , , ,

Pel sopar de la revetlla de Sant Joan

Idees pel sopar de la revetlla de Sant Joan: et podem ajudar per que tinguis un àpat que s'adigui amb la festa de la nit més curta de l'any. La barbacoa variada, les croquetes, els pinxos, sempre és un bon recurs, però també pots optar…
, ,

Tastem la botifarra de revetlla

La #botifarraderevetlla és una iniciativa d'un professional carnisser que han agafat com a pròpia els 5 gremis de carnissers i xarcuters de Catalunya. Aquest dissabte la podreu tastar a Carnisseria Seli. És una botifarra que porta cxirera…

Les nostres receptes a l'Ullada

Les nostres receptes surten a l'Ullada, la nova revista de Torroella de Montgrí, l'Estartit i el Baix Ter. Nosaltres hi participem amb 'La recepta del mes'. En aquest primer número hi hem posat les receptes del Carpaccio de magret d'ànec…