Estem provant la cuina a baixa temperatura

Espatlla-de-xai-farcidaDins de les proves de nous productes que estem fent aquests dies hi haurà alguns plats cuinats a baixa temperatura. Aquí hi podeu veure una espatlla de xai farcida, amb una farsa feta de botifarra de sal i pebre, escalivada i poma. Amb aquest tipus de cocció, de baixa intensitat, es conserven més algunes de les propietats dels aliments i, particularment, la carn queda amb una textura molt més tendra.

En les properes setmanes anirem fent diverses proves i us ho anirem explicant. També hi podeu dir la vostra fent-nos un comentari al bloc o a les nostres xarxes socials. O ens podeu preguntar el que us vingui de gust. Us agrada més el farcit amb un altre tipus de carn? Us estimeu més farcit amb la mateixa carn però amb una altra textura?, ho heu provat de fer i ho feu d’una altra manera?