Botifarra blanca amb escalivada, bolets o amb poma?

Botifarra-blanca-amb-escali Seguim fent proves amb nous productes. Aquesta vegada estem provant diverses variants de la botifarra blanca, amb els ingredients tallats però que no quedin massa fins. Quina combinació us podria agradar més? Sou fans de l’escalivada? Segurament és l’opció més inesperada, són textures i gustos molt diferents en una mateixa rondanxa. O sou més partidaris d’incorporar bolets amb all i julivert a l’embotit? Ara a la tardor sembla que ve de gust posar-hi bolets a l’embotit. I finalment, potser la combinació més sorprenent de les tres que hem provat: Creieu que la poma de Torroella casa bé amb una botifarra blanca també feta aquí? Aneu-hi pensant. Què us agradaria combinar amb l’embotit?

Aquí us deixem una imatge de cada:

Botifarra-blanca-amb-bolets
Botifarra-blanca-amb-escali
Botifarra-blanca-amb-poma