Preparant la Fira de Sant Andreu

A Carnisseria Seli ePreparant-l'almíbarstem preparant la Fira de Sant Andreu. Ens hi trobareu amb companyia, amb nous productes i amb els resultats d’un projecte innovador que hem estat desenvolupant conjuntament amb altres companys.

Sortirem al carrer i no ho farem sols, ja us en anirem fent cinc cèntims, col·laborar amb d’altres projectes sempre ens ha agradat i més si són amb productes de proximitat. A Carnisseria Seli hem estat preparant nous embotits i noves varietats de paté i durant la fira serà una bona ocasió per veure els resultats.

Finalment, també us volíem explicar que estem ja a la recta final del projecte que duem a terme des del Gremi per fer una botifarra dolça cuita envasada. Aquests dies hem anat avançant i hem fet més trobades del grup de treball, la darrera a Peralada, ja amb les botifarres a punt de coure.