Santa Caterina ve amb fuet aquest any!

_JC_2827-2Tant si feu un bon arròs com si prepareu carn a la brasa, si ens encarregueu el que us cal per fer una bona diada de Santa Caterina us ho podem tenir preparat i ho podeu passar a recollir a la botiga dissabte al vespre.

Teniu força opcions: embotits i els patés fets nostres pels aperitius, formatges i carn per fer a la brasa (xai –costelles i palpissos-, botifarres de sal i pebre, xulles, xistorres, salsitxes ). També podeu optar per combinar diferents tipus de carn (xurrasco , pit de pollastre,costelles de xai, botifarres de sal i pebre, xoricets…).

Per anar fent boca mentre prepareu l’àpat, nosaltres us regalarem un fuet fet nostre per cada persona que ens faci un encàrrec de més de 20 euros. Des de Carnisseria Seli us desitgem que tingueu una bona diada de santa Caterina!