, , ,

Galtes i espatlla de xai desossades

Galtes-desossades-pwHem preparat unes galtes de porc desossades i cuites a baixa temperatura, per fer-vos-ho tot plegat més senzill. Ja sabeu que aquest tipus de cocció guarda més les propietats dels aliments. Us les presentem envasades al buit, així en facilitem la conservació sense que calgui posar-hi additius i també és un avantatge a l’hora de transportar-lo.

Igual que les galtes, us presentem espatlles de xai desossades (a la imatge inferior) però en comptes de lligades, aquesta vegada les hem cuit i envasat, també al buit, conservant la seva forma original. Té els mateixos avantatges que fet de l’altra manera amb l’afegit que té la forma que estem més acostumats a veure al taulell.

Qualsevol de les dues opcions les teniu a punt de combinar amb una bona guarnició, que, si voleu, també us en tenim de preparada i envasada al buit.

Espatlla-de-xai-desossadapw