, ,

Ja tenim botifarra d’ou!

S’acosta Carnestoltes i a Carnisseria Seli ja tenim Botifarraou1_pwla botifarra d’ou. Ahir vam estar preparant-la al nostre obrador. Com molts de vosaltres ja sabeu, la botifarra d’ou és una menja que forma part de les nostres tradicions gastronòmiques. S’elaborava per ser menjada únicament el dijous llarder o dijous gras, juntament amb la carn de porc, els ous, les botifarres, les truites i les coques de greixons o llardons. La botifarra d’ou s’ha convertit en representativa dels embotits fets per la diada de dijous gras i se sol menjar en àpats que inclouen ou i carn i les coques de greixons.

Se sol menjar sola a talls, acompanyant el pa amb tomata i també en amanides i entrepans. És un aliment energètic, ric en greix i també ric en proteïnes, conté els aminoàcids de l’ou i vitamines del grup B, vitamina A i ferro.

Ous-gibrell_pw

Tallant-la-carn_pw

Pasta-de-botifarraou_pw
Botifarra-ou-al-forn2pw