Botifarró del Montgrí, el nostre nou producte del 2017
, , , ,

Botifarró del Montgrí, novetat de Carnisseria Seli

Botifarró del Montgrí, el nostre nou producte del 2017Botifarró del Montgrí, és el nostre nou producte d’aquest 2017, elaborat amb productes de la marca de qualitat E d’Empordà. El presentem aquest cap de setmana en tastets a la botiga. En aquest tast, també us oferirem botifarra blanca, la negra i la de perol que elaborem de forma artesana.

Botifarró del Montgrí, fet amb productes de l’Empordà

El Botifarró del Montgrí és elaborat amb carn de porc duroc, ceba de figueres i arròs de la varietat bahia de l’Estany de Pals. Amb aquest nou producte, des de Carnisseria Seli recuperem gustos tradicionals. I apostem per l’excel·lència i els productes de qualitat, sense colorants, només amb conservants naturals, el pebre i la sal.

La ceba de Figueres la solem comprar a en Plàcid, que cultiva a Torroella de Montgrí. L’arròs és de l’Albert Grassot, de l’Estany de Pals. Tant la ceba de Figueres com l’arròs de l’Estany de Pals són productes amb la marca de qualitat E d’Empordà. L’arròs, a més, és de la marca de qualitat Arròs de Pals.