El pot de preparat de truita de patata i ceba de Carnisseria Seli dóna per fer una truita de 6 ous.
, ,

Preparat de truita de patata amb ceba

Un pot de preparat de truita de patata i ceba de Carnisseria Seli dóna per a una truita de 6 ous.Quins ingredients incorpora el preparat per a truita de patata de Carnisseria Seli?

El nostre preparat per fer truita de patata amb ceba porta patata, ceba i oli.

Com s’ha de fer servir el nostre preparat?

Poseu el preparat en una paella, poseu-hi 6 ous debatuts i salteu-ho al gust.

No porta conservants?

No, el nostre preparat l’hem pasteuritzat de forma que es manté en bon estat de conservació durant uns mesos. Mireu sempre la data d’envasat i la data de consum preferent.

Preparat de truita de patata: Amb què més el puc fer servir?

Aquí hi hem posat aproximadament la meitat del preparat per fer truita de patata que hi ha en un pot.Aquest mateix preparat de truita de patata pot donar molt resultat si, a més d’afegir-hi ous volem fer altres plats de manera fàcil i ràpida. Per exemple:

Un remenat de bolets, patata i ceba. Trieu el bolet que us agradi més, o una barreja de bolets. Seguiu els mateixos passos per fer la truita, i ja ho tindreu.

Un remenat de botifarra de perol. Una vegada tingueu la botifarra de perol cuita, poseu el preparat i esparraqueu la botifarra de perol. I ja ho teniu.

Si voleu fer una cosa més elaborada, podeu fer com un timbal, com un flamet, per acompanyar altres plats.

Es pot posar un ou o no. També es pot fer servir per acompanyar un rostit escalfant-ho una mica o posant-ho amb el mateix rostit.

Truca’ns i encarrèga’l al (972) 75 85 75.