Carnisseria Seli apareix en un reportatge a la revista ullada
, ,

Gaudeix del teu temps, sortim a la revista Ullada

El pot de preparat de truita de patata i ceba de Carnisseria Seli dóna per fer una truita de 6 ous.A Carnisseria SELI volem que gaudeixis del teu temps. Amb aquest títol apareix un reportatge sobre el nostre establiment a la revista Ullada d’aquest febrer. Us en deixem algunes pinzellades per si no l’heu pogut llegir directament a la revista.

El temps és un dels bens mes preuats en l’època en la que vivim. Canviem els hàbits i les prioritats, les feines i no només les dels més joves, sinó de les tothom. Després de les obligacions volem gaudir: de la família, d’un passeig, d’un cap de setmana, d’un esport, d’un bon dinar…. La gran oferta fa que cada dia siguem mes pràctics, mes exigents i mes immediats.

Gaudeix del teu temps

L’equip de carnisseria SELI hem posat tota la nostra Il·lusió en un nou projecte, la reforma de la botiga. Hem creat un espai on trobar la nostra  gamma de productes d’elaboració pròpia. Uns productes pensats  per poder gaudir al màxim amb el mínim temps.

Podeu trobar l’escudella, la sopa de peix i la crema de verdures, els preparats per fer truites o remenats: de patates i de carbassó. Hi ha les salses i l’escalivada, els foies i els patés. Tots envasats en vidre per garantir el seu consum en el moment que es necessiti.

Mestre artesà

Una altra especialitat, són les carns preparades a baixa temperatura. Couen un mínim de 12 hores aconseguint un producte mot més melós i tendre. Estem parlant de la costella de porc ( pot ser la base d’uns fideus o d’un arròs,  també es pot combinar amb uns bolets). També de les cuixes de pollastre i de les galtes de porc (escalfar i menjar). I de les cuixes i espatlles de xai (es poden acabar al forn o a la brasa). Sempre utilitzem matèria primera d’alta qualitat i una forma de cuinar acurada i propera a qualsevol cuina de casa nostra.

Vam començar fent les croquetes de rostit. Actualment hem afegit les d’escalivada, de formatge, de sobrassada, de xai, d’espinacs, de perol. I una de molt especial, la croqueta de botifarra dolça, un producte molt Empordanès. També elaborem un clàssic, els canelons: de carn, de peix, d’espinacs….

Tots aquest productes els trobareu congelats. Sovint no tenim clar si mengem a casa o a fora, quants serem a l’hora de menjar… d’aquesta manera és  més fàcil i estàs sempre preparat.

Tot això acompanya als nostres plats cuinats que fem diàriament. Ens agraden els suggeriments i estem a la vostra disposició per encàrrecs per a ocasions especials i per a grups.

 

Racó dels pernils i dels formatges

Hem creat el racó del pernils i també el dels formatges, dues  de les nostres passions, que podem compartir en el vermut, per postres o per sopar. Diferents gustos, combinacions especials, buscant una bona experiència, que pot començar d’una forma més visual gràcies a una bona presentació,  amb una safata personalitzada i acabar amb un bon gust de boca.

Com  a mestre carnisser xarcuter segueixo la tradició en l’elaboració d’embotits cuits i curats. Aviat celebrarem el 50 aniversari de carnisseria SELI i hem viscut canvis importants en el sector de l’alimentació: grans àrees, cadenes d’alimentació  i sembla que ara toca comprar per Internet. Però el nostre desig es poder continuar compartint els vostres àpats: receptes, petits trucs, però sobretot, una Il·lusió pel bon menjar.