Inscripcions per formar-se com a ajudant de carnisser fins el 22 de març
,

Inscripcions obertes per al curs d’ajudant de carnisser fins el 22 de març

Inscripcions per formar-se com a ajudant de carnisser fins el 22 de marçInscripcions obertes per fins el 22 de març per la 2a edició del Curs d’ajudant de carnisser@. Es tracta d’un curs de 3 mesos de durada, amb dos mesos de formació i 1 mes de pràctiques. El curs està previst que comenci el 3 d’abril i s’allargarà fins el 29 de juny.

La formació està certificada pel Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines. Informació i inscripcions a ocupacio.girona@creuroja.org o als telèfons de Creu Roja 972 21 64 00 o del Gremi 972 63 04 06. És una iniciativa conjunta del Gremi de Carnissers amb la Creu Roja i la col·laboració del programa Incorpora de la Caixa.

Inscripcions obertes, 50% d’inserció

La primera edició del curs de formació de treballadors per a carnisseries gironines ha acabat amb la meitat dels alumnes amb feina. De les divuit persones que van fer la formació l’any passat, onze han rebut una oferta. Nou d’aquestes ofertes s’han acabat convertint en un contracte laboral. Els bons resultats de la primera edició han fet que es posi en marxa una segona edició aquesta primavera.

Necessitats en carnisseries de les comarques

En les pròximes setmanes està previst que es faci la preselecció dels alumnes, segons que informa el Diari de Girona. La formació es desenvoluparà entre el 3 d’abril i el 29 de juny. Aquest segon curs neix sobretot per la necessitat de treballadors de carnisseries de fora de la ciutat de Girona. El gremi fa una crida als empresaris i a ciutadans interessats perquè es posin en contacte amb el Servei d’Ocupació de Creu Roja Girona. En la primera edició del curs hi van participar quinze establiments que han tingut els estudiants fent pràctiques als seus negocis.