,

Concurs de receptes amb ingredients de Carnisseria Seli

Concurs de receptes amb ingredients de Carnisseria SeliDes de Carnisseria Seli iniciem un concurs mensual amb les vostres receptes que portin algun ingredient de casa nostra. Nosaltres farem un sorteig mensual amb totes les receptes que rebem. El premi per a la recepta guanyadora seran els ingredients per poder-la fer. El concurs està previst que duri durant tot aquest any.

Com participem al concurs de receptes de Carnisseria Seli?

Els clients han omplir el document que trobaran a les carnisseries sense oblidar nom, telèfon i el nom de la carnisseria. Cal posar-hi els ingredients, els passos de la recepta, el nom de la carnisseria i el seu nom i telèfon. Si en feu una foto, feu-la arribar a toni@carnisseriaseli.cat. Les imatges les publicarem al nostre web i a les xarxes socials de Carnisseria Seli.

Col·laboració amb el Gremi

Aquesta campanya es fa en col·laboració amb el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines. Entre les receptes recollides a cada carnisseria a finals del trimestre farà un sorteig d’un detall pel client guanyador. Les receptes recollides a les 500 carnisseries de les comarques gironines es faran publiques a www.puntdecarn.com. També a les xarxes socials del Gremi. Només citarem el nom de pila del client i carnisseria on va a comprar habitualment. També la compartirem amb tots els carnissers per a que la puguin compartir amb els seus clients.