Carnisseria Seli participa a Tendències de Tardor amb un tast de foie i un de formatgesCarnisseria Seli participa en la iniciativa Ruta de Tendències impulsada per Ingrid Moda. Carnisseria Seli organitza el tastos Les tendències del Foie i Les textures dels formatges.

Dilluns 8 d’octubre

Les tendències del Foie – Places esgotades!

En Toni, Mestre Artesà de Carnisseria Seli explicarà l’elaboració del fetge gras o foie. Es farà un tast de cinc elaboracions de fetge. A partir de matèria primera de proximitat i de primera qualitat es mostren elaboracions de tall clàssic fins a les més actuals. Les propostes inclouen un tast de foie com a aperitiu, com a primer plat, com a segon plat o en forma d’unes delicioses postres.

Juntament amb el tast de foie, tindrem ocasió de tastar els vins de Mas Geli, de Pals, acompanyat amb pa de Boulangerie Elias.

El preu és de 10 €. Cal apuntar-se prèviament.

Dimarts 9 d’octubre 21:00h

Les textures dels formatges – Últimes places disponibles!

Carnisseria Seli organitza, amb el suport de Xavier Baig, responsable de la botiga gourmet La Noucentista, de Girona, un tast de formatges. Els assistents podran tastar d’una curosa selecció de formatges, segons la seva textura.

Frescos, cremosos, curats, sorrencs… textures que varien segons la llet amb la que s’elaboren, el temps de maduració, la procedència, o la humitat. Tast i coneixement aniran de la mà en aquesta vetllada.

Acompanyant els formatges, tastarem els vins oferts per Mas Geli i el pa de la Boulangerie Elias.

El preu és de 10 €. Cal apuntar-se prèviament.

Les dues activitats es faran a l’hotel Vila Bella, a les 9 de la nit.

Apuntat’t per correu electrònic

o