10 nov. Fromagge d’affinois Publicat a les 15:23h formatge suau de doble crema, elaborat amb llet de vaca pasteuritzat. procedencia frança Read More
10 nov. Cabra rull Publicat a les 15:23h formatge de cabra madurat recobert amb floridura blanca, elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, ideal per amanides, pastes, pizzes.. Read More
10 nov. Mozzarella de buffala Publicat a les 15:23h la mozzarella es un formatge de pasta filada fet a base de llet pasteuritzada de buffala. ideal per amanides o per acompanyar una bona tomata amanida Read More
10 nov. Parmaggiano reegiano Publicat a les 15:23h formatge de pasta prensada cuita, amb una consistencia dura i granular esta regulat dins la D.O.P FET amb llet crua de vaca, aquest es el sec mes de 24 mesos procedencia Parma ( Italia) Read More
10 nov. Casa del bosque anyec Publicat a les 15:23h formatge de llet crua d’ovella manxega. amb mes de 12 mesos de curació DOP “la Mancha” Read More