Qui som

La nostra història

La Carnisseria Seli va néixer el 1971 al número 6 del carrer Primitiu Artigas de Torroella de Montgrí. Aleshores en Diego tenia ramat d’ovelles, i amb elles va començar aquest projecte, mentre la Seli va anar a Barcelona aprendre l’ofici. La  seva filla Celi també va treballar de ben jove a la carnisseria fins a començar amb el seu nou projecta familiar i professional.

 

En Toni els 16 anys va anar a aprendre carnisseria a l’escola de carnissers de Salamanca i seguidament es va quedar a treballar al negoci familiar.

 

El 1989 ens vam traslladar el nou local  ( just el costat) a les instal·lacions que avui coneixeu. mantenint l’elaboració de productes tradicionals i introduint les evolucions del sector. Quan la i il·lusió, la qualitat i la tradició es troben, en sorgeix el nou concepte de la carnisseria, el que avui ens distingeix.

Ens adaptem als gustos
i desdoblem l’obrador

Nosaltres elaborem i Escoltem, i la vostre opinió es molt important, Per així, adaptant-nos a les noves necessitats i gustos de la clientela. impulsem algunes variacions en els gustos, elaborant productes amb menys sal i amb menys sucre. Portant innovacions a l’obrador i després de moltes proves, aconseguim mantenir l’exquisidesa dels nostres productes, reduint al màxim els conservants. Per a mantenir el màxim nivell de qualitat i en la constant recerca de l’excel·lència, també renovem la maquinària que fem servir per elaborar embotits i desdoblem l’obrador. Ara en tenim un amb la cuina i zona de preparació de plats cuinats i d’elaboració de productes frescos, i al segon hi preparem els embotits cuits i curats i es on tenim el nostre assecador (per curar els nostres embotits).

Transmetem
el coneixement adquirit

El nostre coneixement de tants anys d’evolució no es queda tancat a casa, i en Toni  ha col·laborat  impartint cursos de noves tècniques per a carnissers, és formador del Gremi de Carnissers i a través del Consell Comarcal del Baix Empordà, al seu obrador hi ha fet cursos formatius per a persones acollides al Servei d’Ocupació Català. També hem fet col·laboracions amb l’institut de Torroella amb programes formatius. La Clàudia, que treballa amb nosaltres, és un bon exemple del pla singular que fèiem conjuntament amb de l’Institut Montgrí.

_JC_3329
_JC_3335
_JC_3333

Equip

En Toni, va agafar el relleu dels seus pares, en Diego i la Seli. La Carnisseria va obtenir la certificació d’Empresa Artesana alimentaria, mantenint la tradició en els processos d’elaboració i incorporant les novetats i els avenços tecnològics del sector. El 2008 en Toni va ser nomenat Mestre Artesà.  Més endavant, la botifarra dolça de Carnisseria Seli obté la Marca de Garantia Productes de l’Empordà. En una constant recerca de nous productes neix la butiplana dolça amb fruits secs, les croquetes de botifarra dolça (boles dolces) i el panellets/carnallets.

 

L’equip actualment esta format per la Monica, l’Oscar, la Claudia i en Toni.

Qualitat Carnisseria Seli

Seleccionem les millors carns de productors locals o de proximitat i, al mateix temps, utilitzem ingredients de primera qualitat i més apreciats per l’elaboració dels nostres propis productes, tot buscant l’equilibri entre el producte local i la millor qualitat.

Associacions

Som membres del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines, una associació compromesa amb la màxima qualitat dels productes que oferim, i que garanteix un reconeixement de la nostra professió.