11 nov. Fideus casolans
Publicat a les 11:05h
a Sense categoria
INGREDIENTS
- 00 g. de fideus.
- 300 g de cap de llom o costello tallat petit (cap de llom mes polit i els nens no troben ossos).
- 16 salsitxes (jo les tallo amb 3 talls ).
- 2 cebes.
- 100 g de vi blanc.
- 100 g tomata sofregida (3 tomates ratllades).
- 1 litre de brou.
- Sal i pebre.
- Oli d’oliva.
PREPARACIÓ
Amb una cassola amb oli sofregim el cap de llom i sal pebre, un cop daurat reservem i donem una toc de calor a les salsitxes i trèiem. Tot seguit amb la mateixa casolà posem les cebes tallades petites i l’anem rossejant un cop ben daurades afegim la carn i el vi deixem reduir. Posem la tomata remenem i tirem els fideus i els enrossim un punt, afegim el brou i ho deixem uns 10 o 12 minuts. Rectifiquem de sal. Tapem i ho dèiem reposar un moment.