10 nov. Maho D.O. curat Publicat a les 15:23h pasta premsada no cuita de llet de vaca. D.O.P procedencia Mao (menorca) Read More
10 nov. Monteterno al tartufo Publicat a les 15:23h formatge elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella, amb vetas de tofona negra procedencia Italia Read More
10 nov. Lligat d’ovella Publicat a les 15:23h llet crua d’ovella lacón curació 2 mesos, procedencia Palau d’ Anglesola (Lleida) Read More
10 nov. Le Delice de bourgogne Publicat a les 15:23h un formatge suau i untuós enriquit amb nata Read More
10 nov. Shropshire blue Publicat a les 15:23h el color taronja li donen amb un colorant natural la achiote i el penicilium roquefort l 'hi don aquestes vetes Read More
10 nov. Emmental suís a.o.c Publicat a les 15:23h formatge amb llet pasteuritzada de vaca curacio mes de 3 mesos procedencia suiza Read More